×

Waarschuwing

Koppel het component VirtueMart aan een menu item

Corona

UPDATE 17 NOVEMBER 2021

Wederom zijn er i.v.m. Corona beperkingen opgelegd die ook gevolgen hebben voor uw avondje uit bij het Streektheater.
De voorstellingen mogen doorgaan maar de horeca moet om 20:00 uur sluiten. Dat betekent dat u tot 20:00 uur iets te drinken kunt bestellen. Als er een pauze is tijdens de voorstelling is het dus niet mogelijk een drankje te halen en ook na de voorstelling kan dat niet.
In praktijk zal dit er vaak op neer komen dat er geen pauze zal zijn. 
Op dit moment weet niemand nog wat de volgende stap in het Coronabeleid zal zijn maar het Streektheater streeft er naar alle voorstellingen door te laten gaan. Het kan zijn met minder publiek of dat een staconcert een theaterconcert wordt. Wij zijn hierin uiteraard ook afhankelijk van de keuzes die artiesten op dit gebied maken.

UPDATE 14 december 2020

Als gevolg van de corona maatregelen heeft het Streektheater moeten besluiten, het hele seizoen 20/21 te verplaatsen naar najaar 2021 en voorjaar 2022. Uiteraard blijven alle verkochte kaarten geldig. 

 

UPDATE 28 september 2020

In verband met de verscherpte corona maatregelen van 28 september heeft het bestuur van het streektheater Aalten besloten alle voorstellingen die gepland waren in het najaar van 2020 te verplaatsen naar het najaar van 2021.
Nadat eerder al de voorstellingen van toneelvereniging ’t Buurtschap en Mart Hillen waren verplaatst zijn nu ook de voorstellingen van Jan Ottink Band, Def Americans met hun Memorial aan Johnny Cas en La Vation, U2 Tribute verplaatst naar 2021.

De nieuwe data worden nu respectievelijk zaterdag 6 november, 20 november en 11 december 2021. Kaarten die al zijn uitgegeven voor de voorstellingen blijven gewoon geldig voor 2021. 

Voorlopig blijven de voorstellingen die gepland waren in het voorjaar van 2021 gewoon staan. Mochten de corona maatregelen alsnog verder worden aangescherpt dan zal het bestuur van het Streektheater daar op anticiperen.

Beste Mensen,

Wij hebben goede hoop dat we het 42e seizoen van Streektheater Aalten in oktober 2020 'gewoon' van start kunnen laten gaan daarom presenteren wij hier op onze website het programma voor seizoen 2020-2021!
De artiesten zijn geboekt, de kaarten gedrukt en de zaal is gereserveerd. Alleen u ontbreekt nog! Maar daar zal hopelijk snel verandering in komen.
Uiteraard staat ook voor ons de veiligheid en gezondheid van artiesten en publiek voorop en we zullen ons daarom  aan de regels van het RIVM houden zolang dit van ons allen gevraagd wordt. Het Streektheater kan gelukkig beschikken over een grote zaal in de Hofnar waar het publiek ook in een '1.50 meter samenleving' op een verantwoorde manier ondergebracht kan worden. Hoe we de voorstellingen (en pauzes!) gaan organiseren is nu nog niet te zeggen, dit hangt af van de ontwikkelingen maar we houden u hiervan op deze site en in de media op de hoogte. 

Op dit moment is er dus nog veel onzeker maar zeker is wel dat wij er weer alles aan zullen doen om ook dit jaar weer veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse tinten te brengen.
Denk aan Toneelvereniging ’t Buurtschap met een vrolijke toneelvoorstelling; Liedjes en vertellingen van Jan Ottink met zijn muziekband;  Mart Hillen gitarist, bassist en drummer ineen uit Lichtenvoorde; Johnny Cash memorial met A Hundred Highways;  Greatest U2 coverband L.A. vation uit Los Angeles; Helligen Hendrik, zwartgallig en chagrijniger dan ooit met “Wen d'r mar an”;  Cabaretier Thijs Kemperink; Neil Diamond Memories Band; Country sing- en songwriter Dick van Altena Quintet en ter afsluiting een toneelstuk over oorlog en vrede van ’t Buurtschap in Sinderen.

Wij wensen iedereen een zonnige en bovenal gezonde zomer.
Tot ziens in de Hofnar!

Bestuur Streektheater Aalten