Corona

Beste Mensen,

Wij hebben goede hoop dat we het 42e seizoen van Streektheater Aalten in oktober 2020 'gewoon' van start kunnen laten gaan daarom presenteren wij hier op onze website het programma voor seizoen 2020-2021!
De artiesten zijn geboekt, de kaarten gedrukt en de zaal is gereserveerd. Alleen u ontbreekt nog! Maar daar zal hopelijk snel verandering in komen.
Uiteraard staat ook voor ons de veiligheid en gezondheid van artiesten en publiek voorop en we zullen ons daarom  aan de regels van het RIVM houden zolang dit van ons allen gevraagd wordt. Het Streektheater kan gelukkig beschikken over een grote zaal in de Hofnar waar het publiek ook in een '1.50 meter samenleving' op een verantwoorde manier ondergebracht kan worden. Hoe we de voorstellingen (en pauzes!) gaan organiseren is nu nog niet te zeggen, dit hangt af van de ontwikkelingen maar we houden u hiervan op deze site en in de media op de hoogte. 

Op dit moment is er dus nog veel onzeker maar zeker is wel dat wij er weer alles aan zullen doen om ook dit jaar weer veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse tinten te brengen.
Denk aan Toneelvereniging ’t Buurtschap met een vrolijke toneelvoorstelling; Liedjes en vertellingen van Jan Ottink met zijn muziekband;  Mart Hillen gitarist, bassist en drummer ineen uit Lichtenvoorde; Johnny Cash memorial met A Hundred Highways;  Greatest U2 coverband L.A. vation uit Los Angeles; Helligen Hendrik, zwartgallig en chagrijniger dan ooit met “SNAUWKOST”;  Cabaretier Thijs Kemperink; Neil Diamond Memories Band; Country sing- en songwriter Dick van Altena Quintet en ter afsluiting een toneelstuk over oorlog en vrede van ’t Buurtschap in Sinderen.

Wij wensen iedereen een zonnige en bovenal gezonde zomer.
Tot ziens in de Hofnar!

Bestuur Streektheater Aalten