Jan Ottink & Band

Jan Ottink Band
Jan Ottink band De Hofnar

wanneer :
zaterdag 6 november 2021
aanvang :
20:00 (zaal open 19:30)
locatie :
De Hofnar.

Jan Ottink en Band
Verkoopprijs: € 12,50
Totaal:€ 12,50
Basisprijs€ 11,47
Basisprijs voor variant€ 11,47
Wijzig prijsaanpasser
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs zonder BTW: € 11,47
Totaal zonder BTW:€ 11,47
Korting
Totale korting:
Bedrag BTW€ 1,03
Totaal BTW:€ 1,03
Standaard prijs:


Preloader

Jan Ottink en Band

Jan Ottink is al zo’n 25 jaar een begrip in het Nedersaksisch taalgebied. Niet alleen in heel Oost Nederland maar ook in het Duitse grensgebied kennen velen zijn muziek. Hij is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, maar evengoed ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot, die verhalen van zijn leven zingt en speelt in prachtige, gelaagde teksten in de kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal. Altijd direct herkenbaaraan zijn onnavolgbare doorleefde stem. Vaak solo als singer-songwriter, maar gelukkig ook steeds vaker met zijn eigen geweldige Jan Ottink Band.

Berry Vink uit Zutphen is opgeleid als slagwerker, maar hij is een echt multi-talent. In de Jan Ottink Band vertegenwoordigd hij zang en toetsen.

Raymond Surquin is een gitarist uit duizenden, die alles speelt van klassiek tot bleus, van dialectpop tot wereldmuziek en fado.

Achter het drumstel vinden we Patrick Hissink, die zijn sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend heeft.

Dayenne Wielheesen speelt basgitaar. Ze is afgestudeerd op de ArtEZ popacademie in Enschede en bassist bij drie bands. Daarnaast geeft zij muziekles in Doetinchem.

Suzan Waanders is trompettist en zangeres. In het dagelijks leven dirigeert zij een jeugdorkest en geeft les bij de theatermakerij in Enschede.