Erwin Nyhoff


wanneer :
Zaterdag 6 oktober 2018
aanvang :
20:00 uur
locatie :
De Hofnar.

Erwin Nyhoff met gastoptreden Laura van Kaam.
Verkoopprijs: € 15,00
Totaal:€ 15,00
Basisprijs€ 14,15
Basisprijs voor variant€ 14,15
Wijzig prijsaanpasser
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs zonder BTW: € 14,15
Totaal zonder BTW:€ 14,15
Korting
Totale korting:
Bedrag BTW€ 0,85
Totaal BTW:€ 0,85
Standaard prijs:


Preloader

Zaterdag 6 oktober 2018 Erwin Nyhoff met gastoptreden Laura van Kaam.

You still think that I need you. You still think that I love you. You still think that I want you. But I’m gonna leave. Met deze tekst verovert Erwin Nyhoff in het begin van de jaren negentig de Nederlandse poppodia. The Prodigal Sons geven honderden optredens in Nederland. Maar dan zijn The Prodigal Sons uitgespeeld.
En iedereen die hem daarna ziet optreden vraagt zich af: waarom is die man met die gitaar niet wereldberoemd in Nederland?
Dat laatste zal niet lang meer op zich laten wachten, als Nyhoff besluit zich te kandideren voor de tv-talentenjacht The Voice of Holland. Zijn cover van Bruce Springsteen’s The River zorgt ervoor dat de hele jury binnen enkele seconden dolgraag met hem wil werken

Laura van Kaam verzorgt in dit concert een ontwapenende maar ook emotioneel deel van dit huiskamerconcert. Hoe bijzonder is het, wanneer een jonge vrouw met nu al een turbulent verleden er niet voor terugdeinst om dit te delen met haar publiek? Zo speels en ontwapenend als haar persoonlijkheid is, zo indrukwekkend en professioneel is haar stem. Laura van Kaam raakt u in het hart.

Aanvang 20.00 uur. Entree €15,00 Jongeren tot 16 jaar €10,00