“The Vipers”


wanneer :
zaterdag 24 november
aanvang :
20:00 (zaal open 19:30)
locatie :
De Hofnar.

“The Vipers” Queen Tribute band.
Verkoopprijs: € 17,50
Totaal:€ 17,50
Basisprijs€ 16,51
Basisprijs voor variant€ 16,51
Wijzig prijsaanpasser
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs zonder BTW: € 16,51
Totaal zonder BTW:€ 16,51
Korting
Totale korting:
Bedrag BTW€ 0,99
Totaal BTW:€ 0,99
Standaard prijs:


Preloader

“The Vipers” Queen Tribute band.

Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert de Italiaanse Queen tribute band The Vipers Europa in sneltreinvaart. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury.
De leden van Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden. Zij komen spelen op de 28ste sterfdag van Freddy Murcury.

 

In het voorprogramma: De Aaltense poprock-band Cynbel

Cynbel brengt eerste EP uit AALTEN - De Aaltense poprock-band Cynbel brengt woensdag hun debuut-EP ‘Unspoken Tales’ uit. Het trio timmerde in het tweejarig bestaan al flink aan de weg met hun opzwepende en goed in het gehoor liggende indie-poprock. De formatie bestaat uit Timon Hoitink (drums, zang), Wolter Jetten (bas, achtergrondzang) en Ricardo te Kolste (gitaar, achtergrondzang).

Cynbel liet eerder al drie singles het licht zien. Die zorgden ervoor dat de groep het hele land mocht doortrekken met het festival Popronde. Ook werd opgetreden voor de landelijke zenders 3FM en Radio 1. Verder speelden gebruikers van Spotify hun song ‘Golden Coast’ bijna 100.000 keer af. De muziek van Cynbel borduurt voort op die van grote namen als The Police, U2, Kings Of Leon en The Killers. Ze speelden intussen al in grote popzalen als het Amsterdamse Paradiso, Het Patronaat in Haarlem, Burgerweeshuis in Deventer en het Nijmeegse Doornroosje. Verder plugden ze hun instrumenten in bij festivals als Altersonic, het Bevrijdingsfestival in Zutphen, het Over De Top festival en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. De afgelopen maanden verzorgde Cynbel de aftershows bij Kensington in de Amsterdamse Ziggo Dome en de Engelse Stereophonics tijdens AFAS Live in de hoofdstad. De nieuwe extended play is opgenomen in de Hilversumse Wisseloord studio's. Daar wordt zaterdag de EP ook officieel ten doop gehouden. Kaartjes voor de show zijn nog steeds verkrijgbaar via de website van de band: cynbelband.com.

 

 

Cynbel